Retourneren

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mupske.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Uitzondering van retourneren:

Wanneer de verzegeling verbroken is zijn de bestelde producten niet retourneerbaar.

Garantie:

Bij Mupske is garantie op breuk van sieraden uitgesloten. Oorbelletjes kunnen kapot gaan als ze ergens achter blijven haken tijdens bijvoorbeeld het omkleden, het spelen of door onzorgvuldig gebruik. Wij geven wel garantie op de sieraden,  1 maand na aankoop,  mits ze naar behoren zijn gedragen.

De garantie gaat in op de dag dat wij de sieraden naar je opsturen. Hou hier rekening mee als je de oorbelletjes op een later tijdstip gaat gebruiken of kado wilt geven. Controleer ze bij ontvangst. Uit hygienisch oogpunt sturen wij de oorbellen verzegeld op. Zorg ervoor dat deze verzegeling niet verbroken wordt want dan vervalt het retourrecht.

Onder de garantie vallen niet: krasjes en deukjes en andere schade die door dagelijks gebruik kunnen ontstaan, valschade en evenmin schade/verkleuring veroorzaakt door blootstelling aan chemicaliën zoals aanwezig is sommige soorten shampoo's,parfum, make-up, haarstyling producten, chloorwater ed.  Doe de oorbelletjes daarom ook uit tijdens het douchen/badderen, zwemmen, sporten en slapen.
Verlies van oorbelletjes valt buiten de garantie.

Indentiteit ondernemer:

Mupske

Kaarderhof 56

5709 GJ Helmond

info@mupske.nl

06-52690895

KVK nummer 71756434

BTW nummer op aanvraag


De waardering van www.mupske.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.