Garantie

Bij Mupske is garantie op breuk van sieraden uitgesloten. Oorbelletjes kunnen kapot gaan als ze ergens achter blijven haken tijdens bijvoorbeeld het omkleden, het spelen of door onzorgvuldig gebruik. Wij geven wel garantie op de sieraden,  1 maand na aankoop,  mits ze naar behoren zijn gedragen.

De garantie gaat in op de dag dat wij de sieraden naar je opsturen. Hou hier rekening mee als je de oorbelletjes op een later tijdstip gaat gebruiken of kado wilt geven. Controleer ze bij ontvangst. Uit hygienisch oogpunt sturen wij de oorbellen verzegeld op. Zorg ervoor dat deze verzegeling niet verbroken wordt want dan vervalt het retourrecht.

Onder de garantie vallen niet: krasjes en deukjes en andere schade die door dagelijks gebruik kunnen ontstaan, valschade en evenmin schade/verkleuring veroorzaakt door blootstelling aan chemicaliën zoals aanwezig is sommige soorten shampoo's,parfum, make-up, haarstyling producten, chloorwater ed.  Doe de oorbelletjes daarom ook uit tijdens het douchen/badderen, zwemmen, sporten en slapen.
Verlies van oorbelletjes valt buiten de garantie.


 

De waardering van www.mupske.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.