Een bedeltje, een echt cadeautje voor de mini fashionchick
Heeft u thuis een echte liefhebber van mode en accessoires zitten? Misschien wel een miniversie van uzelf. Meiden op deze leeftijd zijn vaak gek op alles wat glimt, make-up en grote mensen spullen. Grote kans dat uw make-up en sieraden al eens zijn gedragen door de kleine meid. Hoe leuk is het om voor deze dame in spe een eigen sieradendoosje te hebben met bijvoorbeeld een armband waar ze zoveel mee mag experimenteren als ze wil? U kunt haar waarschijnlijk niet gelukkiger maken, maar het is ook meteen een leuk cadeautje. Twee vliegen in één klap!
Diamonds are a girls best friend
Marilyn Monroe zong het al eerder, maar vaak is het wel waar. De kleine meiden vinden alles wat glimt nu eenmaal heel mooi. Hoe leuk is het om ze dan te verblijden met bijvoorbeeld een bedeltje? Het assortiment met kindersieraden van Mupske heeft ook bedeltjes. Houdt de kleine meid van dieren? Dan is de bedel met een unicorn leuk om te geven.
Alle bedeltjes zijn gemaakt van echt zilver. De kans op irritatie is dus klein en de bedeltjes gaan ook langer mee.
Een leuke cadeautip
Gaat uw kleine meid binnenkort afzwemmen, is ze over naar de volgende klas, jarig of een andere belangrijke mijlpijl? Dan zijn de bedeltjes van Mupske een echte aanrader. De bedeltjes zijn al verkrijgbaar vanaf € 7,95 dus ook leuk om op een verlanglijstje te zetten voor opa en oma, tante en oom of vriendinnetjes. Het leuke aan de bedeltjes van Mupske is dat er altijd wel iets tussen zit wat uw kleine meid mooi vindt. Bij iedere fase in haar leven hoort een bedeltje!
Besteld u de bedel voor 14.00 uur? Dan versturen wij het cadeautje dezelfde dag nog. Een cadeautje is natuurlijk geen cadeau wanneer het niet leuk is ingepakt. Al onze bestellingen worden zorgvuldig verpakt, maar wanneer u aangeeft voor welke gelegenheid het is, dan zorgen wij ervoor dat u het ontvangt in een mooi sieradendoosje.
Een echte verrassing
Tegenwoordig zijn kinderen vooral heel blij wanneer ze een cadeautje krijgen wat ze op een mobielapparaat kunnen spelen. Tijden veranderen! Naast al die mooie snufjes van nu, is het ook heel leuk om samen met uw kind aan een eigen traditie te bouwen. Door de kindersieraden van Mupske kunt u een start maken van een bijzondere traditie. Hoe leuk is het wanneer uw dochter ouder is en zij heeft een eigen sierradendoos met een kinderketting, oorbellen en nog veel meer. Wanneer ze deze sieraden heeft gekregen bij bijzondere gelegenheden, maakt het de herinnering alleen nog maar mooier. U kunt op deze manier een eigen traditie opbouwen met uw dochter. Iets waar jullie later samen op terug kunnen kijken en wat misschien ook nog wel voort wordt gezet.
Bestel uw cadeautje nu
Heeft u onze site goed bekeken? Bij Mupske proberen wij iedere maand ons assortiment te vergroten zodat er altijd weer nieuwe kindersieraden bij komen. Ook de armbandjes worden steeds opnieuw aangevuld. Heeft u zelf een bijzonder idee voor een armband? Kunt u dit idee nergens vinden? Neemt u dan contact met ons op, wij kijken graag hoe wij u verder kunnen helpen. Onze grote en kleine klanten zijn de koning en koningin en wij vinden het dan ook hartstikke leuk om jullie ideeën te horen.

De waardering van www.mupske.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 65 reviews.
WhatsApp chat