Mupske heeft een leuke collectie kinderoorbellen, welke wij elke maand proberen uit te breiden. Met veel zorg en plezier zijn wij elke dag bezig met onze inkoop, zodat u voldoende keuze heeft. Onze kinderoorbellen zijn van sterling zilver 925, maar ook hebben wij chirurgisch stalen oorbellen in ons assortiment. In chirurgisch stalen oorbellen is geen nikkel verwerkt, dus geschikt voor meisjes die een nikkel allergie hebben. Onze sieraden worden leuk verpakt en ook is er een keuze om een sieraden doosje te bestellen. Bij elke bestelling ontvangt u er gratis een paar plastic oorbel stoppers bij, deze kunt u gebruiken zodat de oorbellen niet snel uit zullen gaan. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij zullen u graag helpen.

De kinderoorbellen van Mupske, echte pareltjes!

Ieder meisje vindt het heerlijk om zich een echt dametje te voelen. Denk maar eens terug aan uw eigen jongere jaren, was verkleden als een echte prinses of moedertje spelen niet iets wat u heel graag deed? Sommige dingen kunnen nu eenmaal niet altijd buitenshuis zoals in je prinsessenjurkje met bijpassende hoge hakjes naar de supermarkt, maar sommige dingen kunnen gelukkig wel. Bijvoorbeeld iedere dag de leukste kinderoorbellen in de oren van uw dochter.

Echte zilverenoorbellen met heel veel keuze

De kinderoorbellen van Mupske zijn van echt zilver gemaakt. Afgezien dat dit beter is voor de oortjes van de kinderen, gaan ze ook veel langer mee. Echt zilver geeft niet af en zorgt vaak ook voor veel minder irritatie. Uw kind moet natuurlijk wel blij worden van al deze prachtige schatten aan kinderoorbellen.

Het assortiment van Mupske biedt heel veel verschillende soorten kinderoorbellen. Zoveel dat uw kind eigenlijk wel iedere dag een paar andere kan dragen. Is uw kind een echte dierenliefhebber? Dan zijn de kinderoorbellen met verschillende dieren zoals aapjes, beertjes en de enige echte unicorns natuurlijk een echte musthave. Het assortiment biedt nog meer, zo is er voor iedere gelegenheid wel een kinderoorbel te vinden.

Denkt u met ons mee?

Ondanks dat Mupske een groot assortiment aanbiedt voor kinderoorbellen, kan het natuurlijk altijd zijn dat nu net die ene oorbel met een bepaald thema er niet tussen staat. Bij Mupske vinden wij het hartstikke leuk wanneer onze klanten met ons meedenken. Heeft u een idee of bent u op zoek naar iets aparts wat u nergens anders kunt vinden? Laat ons dit dan gerust weten, wij kijken graag of wij dit voor u kunnen verzorgen. Tenslotte zijn kinderoorbellen net als outfits voor een feestje, er moet altijd een bijpassende accessoire bij!

Voor groot en klein, kinderoorbellen voor iedereen

Het assortiment van onze kinderoorbellen is zowel voor grote kinderen als kleine kinderen een echte aanrader. De prijzen variëren waardoor de kinderoorbellen ook een hartstikke leuk cadeautje zijn voor een bijzondere gelegenheid. Is uw kind binnenkort jarig? De kinderoorbellen van Mupske kunnen natuurlijk niet ontbreken op het verlanglijstje. Door de leuke prijzen zijn de oorbelletjes ook aan te raden voor andere bijzondere gelegenheden zoals het behalen van het zwemdiploma, een goed rapport of misschien wel even een extra verwenmomentje.

Ook een themafeestje of de feestdagen mogen niet voorbijgaan zonder de leuke kinderoorbellen van Mupske. Heeft uw kind schoolfeest? Dan zijn de oorbellen met glitters natuurlijk wel een hot item. Ook de outfits voor de feestdagen zijn niet compleet zonder een paar leuke kinderoorbellen van Mupske. De kerstsokken en de kerstbeertjes zijn dan ook altijd de items die met deze dagen het hardst gaan.

Bestelt u vandaag nog de kinderoorbellen van Mupske?

Heeft u ons assortiment bekeken en vindt u ook dat een paar van deze leuke kinderoorbellen niet mogen ontbreken bij uw kind? Dan kunt u deze natuurlijk gewoon bestellen. Iedere maand wordt de collectie kinderoorbellen uitgebreid waardoor er alleen nog maar meer keuze is. Uw aankoop verpakken wij natuurlijk met grote zorg. Is het een cadeautje? Dan pakken wij het graag voor u in een sieradendoosje in. Dat maakt het geven nog net iets leuker! Voor de zekerheid krijgt u bij uw zending ook nog twee plastic stoppertjes zodat uw kind gewoon zorgeloos kan spelen zonder bang te hoeven zijn om de oorbelletjes te verliezen.

Heeft u na het bekijken van onze collectie nog vragen of opmerkingen en kunt u wel wat hulp gebruiken? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag om de leukste keuze voor de kleine ontvanger te maken.

 

De waardering van www.mupske.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 105 reviews.
WhatsApp chat